Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

 13/122 

VOvA-scholenmarkt


Op woensdagmiddag 17 januari vond de VOvA-scholenmarkt plaats in het A-lab, gelegen achter de Amsterdam Toren. Alle scholen van het VOvA (Voortgezet Onderwijs van Amsterdam) presenteerden zich op deze drukbezochte middag. Zo ook De nieuwe Havo.

Het was de derde scholenmarkt waarop DnH aanwezig was. Een scholenmarkt biedt achtstegroepers en hun ouders/verzorgers de mogelijkheid tot een snelle eerste kennismaking met een keur aan scholen. Geen overbodige luxe in een tijd waarin soms tot twaalf scholen van voorkeur moeten worden opgegeven bij de aanmelding.

Naast Conny van Egmond en Elwin Varkevisser namens de schoolleiding en Astrid Niessen als co├Ârdinator van de minoren waren twee eersteklassers aanwezig om de bezoekers te woord te staan. Majd en Romeo uit H1A vertelden bezoekers over hun ervaringen met De nieuwe Havo, demonstreerden de games die zij bij het vak Lifestyle Informatics hadden gebouwd en deelden  informatiemappen uit. In twee uur tijd hebben zij tussen 120 en 150 bezoekers te woord gestaan. Ge├»nteresseerden werden uitgenodigd onze school te bezoeken op de Open Dag op zaterdag 17 februari of de Open Avond op maandag 19 februari.

Op deze markt werd voor het eerst ook ons voornemen om een havo/vwo-onderbouw te starten met het grote publiek gedeeld. Speciaal voor deze gelegenheid is een nieuwe flyer ontwikkeld die aan de bezoekers werd uitgedeeld. Bovenstaand logo heeft een kleine aanpassing gekregen.